Om meg og oss

Jeg er Christine Høy, pedagog og gestaltterapeut med 6 års utdanning fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole.

Det spøkes det ofte om at psykoterapeuter tar utdannelsen fordi de trenger å få ting i livene sine på stell. Det er kanskje noe riktig i dette, og psykoterapeuter spøker iblant med dette om seg selv. Jeg tok faktisk utdannelsen etter å ha blitt inspirert av terapi jeg selv gikk gjennom. En god terapeut bør ha ryddet godt i skapet sitt for å kunne hjelpe klienter.

For å gå på Norsk Gestaltinstitutt må man ha en akademisk utdannelse, og min var som førskolelærer. Jeg har fartstid fra skole og barnehager.

Min spesielle interesse for å arbeide med ungdom kommer helt enkelt av at jeg har gjort dette en del, og finner det stimulerende og motiverende. Jeg har imidlertid bredere erfaring, og tar imot et bredt spektrum av klienter.

 

Om oss

Min virksomhet som gestaltterapeut drives innenfor I presens AS. Dette selskapet eies av min mann Sven Høy og meg i fellesskap. Han har sin egen virksomhet innenfor vårt AS der han tilbyr illustrasjonstjenester og konsulentoppdrag under nettstedet svennestreker.no. Slår du opp www.ipresens.com, finner du en enkel informasjonsside med lenker til våre to virksomheter. Bakgrunnen for navnet vi valgte er at vi begge arbeider i et kreativt og sterkt tilstedeværende her og nå, når vi gjør hver våre ting.

Logoen min er den såkalte Møbiusringen, der du kan «gå» langs overflaten og skifte fra innside til utside. Dette er en god beskrivelse av en terapisituasjon, der vi kan skifte perspektiv. Det er også en ring, som viser at alt henger sammen. Det sies at denne formen er unik i det at det ikke er funnet en matematisk beskrivelse av den, men det er en annen historie… Det er Sven som har malt den med akvarellfarger, og jeg ønsket den gylden fordi det ligger stor verdi i god terapi.

I presens AS har organisasjonsnummer 913508009 og kontonummer 1503.46.63324